Broileri-pinaattilasange

27.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileri-pinaattilasange

Ainekset

4 annosta
1 200 g lasagnelevyjä
Broileriseos
1 300 g broilerisuikaleita
2 1 sipuli
3 1 isoporkkana
4 1 pieni kesäkurpitsa
5 1 keltainen paprika
6 2 valkosipulinkynttä
7 0,5 tl kurkumaa
8 1 tl meiramia
9 0,5 tl rouhittua mustapippuria
10 1 tl suolaa
Pinaatti-juustokastike
1 6 - 8 dl kana- tai kasvislientä
2 150 g pakastepinaattia
3 200 g sulatejuustoa
4 3 - 3,5 rkl vehnäjauhoja
Päälle
1 juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 47 g 187 g
Proteiinia 37 g 149 g
Rasvaa 13 g 51 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 907 7627
Energiaa kcal 456 1823

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja kuullota pieneksi pilkotut sipuli ja porkkana pannulla. Pane sekaan kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika sekä murskatut valkosipulinkynnet. Mausta seos.Valmista kastike sulattamalla paloiteltu juusto kuumaan liemeen. Lisää pinaatti ja keitä pari minuuttia. Suurusta kastike sekoittamalla vehnäjauho pieneen tilkkaan vettä ja kaada se sitten liemeen koko ajan sekoittaen.Kaada voideltuun uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja pane sen päälle lasagnelevyjä. Pane levyjen päälle broileriseosta ja taas kastiketta. Jatka kerroksittain ja jätä päällimmäiseksi pinaattijuustokastike. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia, peitä pinta tarvittaessa foliolla.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5