Broileri-kasvispata

6.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Broileri-kasvispata

Tarjoa broileri-kasvispadan kanssa keitettyjä perunoita ja salaattia.

Ainekset

4 annosta
1 8 kpl marinoituja broilerinkoipia
2 2 - 4 rkl öljyä
3 1 rkl vehnäjauhoja
4 2 - 4 porkkanaa
5 4 - 6 pientä sipulia
6 2 - 3 valkosipulinkynttä
7 2 dl marjamehua tai punaviiniä
8 2 dl vettä tai kasvislientä
9 1 nippu persiljaa
10 1 rkl tuoretta timjamia tai 1 tl kuivattua timjamia
11 1 rasia (200-300 g) tuoreita pieniä herkkusieniä
12 suolaa
13 sokeria
14 0,5 tl sitruunapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 43 g
Proteiinia 83 g 332 g
Rasvaa 87 g 348 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 4 816 19262
Energiaa kcal 1 151 4604

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja lohko porkkanat ja sipulit. Huuhtele ja halkaise sienet ja ruskista ne erikseen kevyesti öljyssä. Ruskista broilerinkoivet kahdessa erässä padan pohjalla. Lisää sekoittaen jauhot, porkkanat ja sipulit, mehu tai viini ja vesi.

Sekoita ja keitä 15–20 minuuttia. Lisää sienet pataan. Silppua päälle persiljaa ja timjamia. Sekoita ja hauduta kunnes broilerinkoivet ovat kypsiä. Näet sen siitä, että lihakset alkavat irrota luista. Mausta pata.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5