Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Brittiläinen aamiaisvuoka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Mausteista makkaraa (esim. bratvursti)
4 kpl
Tomaattia
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Kuivattua oreganoa
2 kpl
Säilöttyjä papuja (à 400 g)
4 kpl
Kananmuna
1 - 2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Silputtua persiljaa
Paahtoleipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta uunivuokaan makkarat ja tee niihin muutamia viiltoja. Lisää huuhdellut ja halkaistut tomaatit. Mausta tomaatit ripauksella pippuria ja oreganoa. Huuhtele ja valuta pavut ja lisää ne uunivuokaan. Riko makkaroiden lomaan kananmunat. Valuta tomaateille ja pavuille öljyä. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia tai kunnes makkarat saavat kauniin värin ja kananmunat hyytyvät. Ripottele päälle persiljaa. Tarjoa rapeaksi paahdettujen paahtoleipien kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

422

1765

31,3 g

10,0 g

9,8 g

4,3 g

4,3 g

23,8 g

2,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Rouhittua mustapippuria,

0,5 tl Kuivattua oreganoa,

Paahtoleipää.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli