Brittiläinen aamiaisvuoka

27.12.2012
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Brittiläinen aamiaisvuoka

Ainekset

4 annosta
1 400 g mausteista makkaraa (esim. bratvursti)
2 4 tomaattia
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 0,5 tl kuivattua oreganoa
5 2 prk säilöttyjä papuja (à 400 g)
6 4 kananmuna
7 1 - 2 rkl oliiviöljyä
8 2 rkl silputtua persiljaa
9 paahtoleipää

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 84 g 338 g
Proteiinia 65 g 261 g
Rasvaa 38 g 150 g
Kuitua 45 g 180 g
Energiaa kJ 3 943 15771
Energiaa kcal 942 3769

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: paahtoleipää

Reseptitiedot

Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Englantilainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta uunivuokaan makkarat ja tee niihin muutamia viiltoja. Lisää huuhdellut ja halkaistut tomaatit. Mausta tomaatit ripauksella pippuria ja oreganoa. Huuhtele ja valuta pavut ja lisää ne uunivuokaan. Riko makkaroiden lomaan kananmunat. Valuta tomaateille ja pavuille öljyä. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia tai kunnes makkarat saavat kauniin värin ja kananmunat hyytyvät. Ripottele päälle persiljaa. Tarjoa rapeaksi paahdettujen paahtoleipien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: makkara
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5