Braatvurstipata

25.4.2010
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Braatvurstipata

Ainekset

4 annosta
1 300 g braatvursteja
2 1 rkl oliiviöljyä
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 1 porkkana
6 1 keltainen paprika
7 0,5 kiinankaalia
8 2 rkl tomaattisosetta
9 1 prk chilillä maustettua tomaattimurskaa (400g)
10 1 dl vahvaa lihalientä
11 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
12 hienonnettua persiljaa pinnalle

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 47 g
Proteiinia 12 g 46 g
Rasvaa 20 g 80 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 186 4742
Energiaa kcal 283 1133

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Saksalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi makkarat ja ruskista ne kevyesti teflonpintaisessa kasarissa öljyssä. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi porkkana. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Paloittele paprika ja suikaloi kiinakaali. Lisää kasvikset makkaroiden joukkoon ja kääntele hetken aikaa, kunnes kaali pehmenee. Lisää tomaattisose, -murska ja lihaliemi. Peitä kasari kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Ripottele lopuksi joukkoon tuoretta hienonnettua persiljaa. Tarjoa lisänä keittyjä perunoita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5