Bostonilaiset pavut

23.6.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Bostonilaiset pavut

Ainekset

10 annosta
1 175 g pekonia
2 1 sipuli
3 1 prk kidney-papuja
4 2 prk ruskeita papuja
5 1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
6 1 dl ketsuppia
7 0,5 dl siirappia
8 2 rkl fariinisokeria
9 1 rkl Worcestershire-kastiketta
10 2 tl sinappia
11 0,25 tl mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 50 g 498 g
Proteiinia 25 g 246 g
Rasvaa 8 g 81 g
Kuitua 22 g 219 g
Energiaa kJ 1 565 15651
Energiaa kcal 374 3741

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Amerikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Paista paloitellut pekoninpalat pannulla. Siirrä odottamaan. Kuullota sipuli samassa pannussa pekonin rasvassa. Valuta pavuista ylimääräinen neste pois. Sekoita sipulit, pekonit, pavut ja mausteet ja kypsennä uunivuoassa 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa grillatun lihan tai makkaran kanssa.07.05

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: pavut pekoni sianliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5