Borssipata

5.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Borssipata

Ainekset

4 annosta
1 400 g porsaan suikalelihaa
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 4 dl kasvislientä
5 1 tl suolaa
6 1 rkl punaviinietikkaa
7 1 tl mustapippuria
8 1 laakerinlehti
9 500 g valkokaalia
10 2 punajuurta
11 2 rkl ranskankermaa
12 2 rkl persiljasilppua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 37 g
Proteiinia 21 g 83 g
Rasvaa 22 g 88 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 1 328 5313
Energiaa kcal 318 1270

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot, Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista porsaan suikaleet öljyssä kuumalla pannulla. Lisää viipaloidut sipulit, kasvisliemi ja mausteet. Anna hautua kannen alla 20 minuuttia.

Lisää ohuiksi suikaloitu kaali ja punajuuret. Anna hautua vielä noin 45 minuuttia. Lisää lopuksi ranskankerma. Ripottele pinnalle persiljasilppua juuri ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5