Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Borssipata

timer-iconNoin 2 tuntia  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pitkään hautunut borssipata on hyvää sydäntalven syötävää. Pata saa upean punaisen värinsä punajuurista.

Ainekset

400 g
(1 pkt) porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
4 dl
Kasvislientä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Mustapippuria
1 kpl
Laakerinlehti
500 g
Valkokaalia
2 kpl
Punajuurta
2 rkl
Ranskankermaa
2 rkl
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista porsaan suikaleet öljyssä kuumalla pannulla. Lisää viipaloidut sipulit, kasvisliemi ja mausteet. Anna hautua kannen alla 20 minuuttia.

400 g
(1 pkt) porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
4 dl
Kasvislientä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Mustapippuria
1 kpl
Laakerinlehti
2

Lisää ohuiksi suikaloitu kaali ja punajuuret. Anna hautua vielä noin 45 minuuttia.

500 g
Valkokaalia
2 kpl
Punajuurta
3

Lisää lopuksi ranskankerma. Ripottele pinnalle persiljasilppua juuri ennen tarjoilua.

2 rkl
Persiljasilppua
2 rkl
Ranskankermaa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.12.2004
|
Muokattu: 22.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

232

972

10,0 g

3,0 g

9,0 g

8,5 g

4,0 g

23,5 g

3,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl Laakerinlehti.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli