Bolognese turkkilaisittain

5.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Bolognese turkkilaisittain

Ainekset

4 annosta
1 200 g valmiita kebablastuja
2 1 sipuli
3 200 g murskattuja tomaatteja
4 4 rkl punaista pestokastiketta
5 1 dl tavallista tai yrtein maustettua raejuustoa
6 3 rkl tuoretta persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 17 g
Proteiinia 18 g 70 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 914 3654
Energiaa kcal 218 873

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko kebablastut pienemmiksi. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se öljyssä. Pane sekaan kebablastut, murskatut tomaatit, pestokastike ja cayennenpippuri.Anna kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää raejuusto, silputtu persilja ja tarvittaessa suolaa.Tarjoa heti pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5