Blinipannari

28.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Blinipannari

Ainekset

8 annosta
1 7 dl maitoa
2 25 g hiivaa
3 3 dl tattarijauhoja
4 1 dl vehnäjauhoja
5 3 kananmunaa
6 1 tl suolaa
Tarjoiluun:
1 mätiä tai anjoviskuutioita
2 smetanaa
3 hienonnettua sipulia
4 valmista sienisalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 216 g
Proteiinia 10 g 78 g
Rasvaa 4 g 33 g
Kuitua 2 g 17 g
Energiaa kJ 779 6232
Energiaa kcal 186 1489

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita jauhot joukkoon. Kohota seosta noin tunti. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Erota kanamunasta keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset ja suola seokseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista noin 20 minuuttia. Leikkaa pannari annospaloiksi. Tarjoile kuumana mädin tai anjoviskuutioiden, smetanan, sipulisilpun ja sienisalaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: blinit pannukakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5