Bataattikeitto

25.8.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Bataattikeitto

Herkullisen täyteläisen bataattikeiton maun viimeistelee vuohenjuusto.

Ainekset

4 annosta
1 700 g bataattia
2 30 g purjoa
3 1 l vettä
4 50 g pehmeää vuohenjuustoa (tuorejuusto)
5 0,5 dl basilikaa
6 1 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 120 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 2 g 8 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 650 2599
Energiaa kcal 155 621

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele bataatit. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Keitä kasvikset vedessä kypsäksi. Soseuta kasvikset, vuohenjuusto ja basilika tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla. Tarjoile loppu juusto nokareina keiton kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: bataatti kasviskeitto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5