Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bataatti-perunasose

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Bataattia
500 g
Perunoita
2 dl
Maitoa
50 g
Margariinia
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, kuori ja paloittele bataatti ja perunat. Keitä pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi ja höyrytä juurekset kattilassa. Kuumenna maito ja sulata rasva joukkoon. Soseuta juurekset perunasurvimella tai sähkövatkaimella. Kaada maitoa vähin erin survokseen samalla sekoittaen tehokkaasti. Vatkaa kuohkeaksi ja mausta suolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.