Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bataatti-fetasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Bataattia
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
50 g
Rucolasalaattia
75 g
Marinoituja salaattijuustokuutioita
1/4 kpl
Punaista chiliä
1/2 kpl
Sitruunan mehu

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi bataatit. Levitä viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota pinnalle oliiviöljyä ja mausteita. Sekoita kunnes öljy ja mausteet levittyvät tasaisesti. Paahda bataatteja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä. Voit myös grillata bataattiviipaleet grillissä käännellen kypsiksi.

Levitä tarjoiluvadille bataattiviipaleet ja sekoita joukkoon rucolasalaatti ja juustokuutioita. Mausta hienonnetulla chilillä ja lorauksella juuston marinointiöljyä. Pirskota pinnalle sitruunamehua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

250

1047

8,0 g

1,8 g

34,5 g

9,0 g

6,3 g

6,5 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Punaista chiliä,

Sitruunan mehu.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli