Basilikalohi

27.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Basilikalohi

Ainekset

4 annosta
1 600 g lohifileetä
2 0,5 tl suolaa
3 0,5 tl mustapippuria
4 0,3 ruukkua basilikaa
5 1 dl valkoviiniä
Kastike:
1 4 dl ranskankermaa
2 0,7 ruukkua basilikaa
3 1 ruukku ruohosipulia
Lisäksi:
1 4 uuniperunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 116 g
Proteiinia 33 g 132 g
Rasvaa 38 g 150 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 2 551 10204
Energiaa kcal 610 2439

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Aseta lohi uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna basilika ja ripottele kalan päälle. Kaada valkoviiniä päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Hienonna kastiketta varten basilika ja ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kuumenna kastike kattilassa ja tarjoa lohen ja uuniperunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee uuniperuna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5