Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Barbecuekastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
4 kpl
Tomaattia
2 rkl
Öljyä
2 rkl
Sinappia
1/2 dl
Hp-kastiketta
1 dl
Ketsuppia
1 kpl
Hienonnettu valkosipulin kynsi
1 tl
Kanelia tai juustokuminaa (jeeraa)
1 tl
Tabascoa
1 1/2 dl
Colajuomaa
2 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit. Pese ja kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota ensin sipulia hetki ja lisää sitten tomaatit. Paista kevyesti noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon muut ainekset ja keitä miedolla lämmöllä puoli tuntia, kunnes kastike on sakeaa.Viinivinkki:Vartaiden seuraksi sopii eteläranskalainen Le Grand Noir -punaviini. Se on Cabernet Sauvignon ja Syrah -rypäleistä valmistettu viini, jonka pehmeän mausteinen maku tukee hyvin pekonista possua. Alkon tuotenumero 455477 ja hinta 8,80 euroa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.