Banaanipiirakka

25.10.2011
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Banaanipiirakka

Ainekset

12 palaa
1 200 g margariinia
2 2 dl sokeria
3 3 kananmunaa
4 4 dl vehnäjauhoja
5 1 dl kauraleseitä
6 2,5 tl leivinjauhetta
7 2 tl kanelia
8 1 tl jauhettua pomeranssinkuorta
9 3 banaania
10 1 dl kuohukermaa
Pinnalle
1 valmista valkoista sokerikuorrutetta

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 457 g
Proteiinia 5 g 64 g
Rasvaa 12 g 141 g
Kuitua 2 g 26 g
Energiaa kJ 1 177 14122
Energiaa kcal 281 3375

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi. Lisää rasva-munaseokseen kuivat aineet, banaanisose ja kerma ja kääntele tasaiseksi seokseksi.Levitä taikina leivinpaperoidun noin 25 x 35 sentin kokoisen uunivuoan tai -pellin pohjalle. Paista piirakkaa 175-asteisessa uunin keksitasossa noin 35 minuuttia. Nosta piirakka jäähtymään ritilän päälle. Leikkaa piirakka paloiksi ja koristele sokerikuorrutteella.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: banaani piirakka piiras
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5