Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaanipiirakka

Fork and knife
12 Palaa
Fork and knife
12 Palaa

Ainekset

200 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kauraleseitä
2 1/2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Kanelia
1 tl
Jauhettua pomeranssinkuorta
3 kpl
Banaania
1 dl
Kuohukermaa

Pinnalle

Valmista valkoista sokerikuorrutetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori ja murskaa banaanit haarukalla soseeksi. Lisää rasva-munaseokseen kuivat aineet, banaanisose ja kerma ja kääntele tasaiseksi seokseksi.Levitä taikina leivinpaperoidun noin 25 x 35 sentin kokoisen uunivuoan tai -pellin pohjalle. Paista piirakkaa 175-asteisessa uunin keksitasossa noin 35 minuuttia. Nosta piirakka jäähtymään ritilän päälle. Leikkaa piirakka paloiksi ja koristele sokerikuorrutteella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.