Banaani-suklaatoast

14.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Banaani-suklaatoast

Hyödynnä tummaksi kypsyneet banaanit ja valmista lämpimiä banaani-suklaatoasteja. Tämä nopeasti valmistuva herkku maistuu esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 8 viipaletta vaaleaa isoa vehnäpaahtoleipää
2 1 dl pähkinäsuklaalevitettä
3 2 pientä banaania
4 2 kananmunaa
5 2 dl maitoa
6 1 tl kanelia
7 3 rkl margariinia paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 106 g
Proteiinia 14 g 54 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 1 455 5820
Energiaa kcal 348 1391

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Aseta puolet paahtoleipäviipaleista leikkuulaudalle. Levitä suklaalevite leiville. Kuori banaanit ja leikkaa vinottain viipaleiksi. Jaa viipaleet leiville. Nosta päälle loput leipäviipaleet. Vatkaa lautasella munat, maito ja kaneli. Kasta leivät molemmin puolin nopeasti munamaitoon ja paista rasvassa pannulla kauniin ruskeiksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile lämpimänä esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5