Banaani-puolukkakääretorttu

25.9.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Banaani-puolukkakääretorttu

Ainekset

9 annosta
1 4 kananmunaa
2 1,5 dl sokeria
3 1 dl ruisjauhoja
4 0,5 dl perunajauhoja
5 1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 1 prk (150 g) banaanirahkaa
2 1 banaani
3 1 dl puolukoita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 219 g
Proteiinia 5 g 49 g
Rasvaa 3 g 25 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 613 5516
Energiaa kcal 146 1318

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Edullinen
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät, Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan. Sekoita varovasti nostellen tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista kääretorttupohja 225-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.Kumoa kypsä pohja puhtaalle leivinpaperiarkille. Poista päällimmäinen leivinpaperi. Levitä jäähtyneelle torttupohjalle rahka ja viipaloi päälle ohuita banaaniviipaleita. Ripottele päälle puolukat.Rullaa kääröksi jättäen sauma alaspäin. Anna kääretortun olla jääkaapissa leivinpaperiin kiedottuna muutaman tunti ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5