Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-puolukkahyve

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

50 g
Margariinia
3 rkl
Fariinisokeria
1 1/2 dl
Kaurahiutaleita
3/4 dl
Rouhittuja cashewpähkinöitä
3 rkl
Kookoshiutaleita

Lisäksi

2 kpl
Kypsää banaania
100 g
Puolukoita

Koristeluun

Tomusokeria

Tarjoiluun

Vaniljajäätelöä- tai kastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele uunivuoka. Nypi rasva, sokeri ja kuivat aineet muruiksi. Kuori ja paloittele banaanit ja jaa ne vuokiin. Lisää päälle puolukat. Ripottele murustettu taikina vuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Koristele hieman jäähtyneet annokset tomusokerilla. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai -kastiketta.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

213

892

12,7 g

3,3 g

20,2 g

12,5 g

4,0 g

3,2 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Tomusokeria,

Vaniljajäätelöä- tai kastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli