Banaani-kookosletut

21.10.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Banaani-kookosletut

Banaaniletut ovat nopea gluteeniton välipala, johon voi hyödyntää ylikypsät banaanit.

Ainekset

12 kappaletta
1 2 kypsää banaania
2 3 kananmunaa
3 1 dl kookosjuomaa tai -maitoa
4 2 rkl kookoshiutaleita
5 1 tl vaniljasokeria
Paistamiseen
1 öljyä
Koristeluun
1 tomusokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 52 g
Proteiinia 2 g 27 g
Rasvaa 2 g 26 g
Kuitua 0 g 6 g
Energiaa kJ 193 2313
Energiaa kcal 46 553

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä, tomusokeria

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Maidoton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Edullinen, Välipalat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja soseuta banaanit kulhossa haarukalla tai sauvasekoittimella. Lisää munat, kookosjuoma ja -hiutaleet sekä vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.

Kuumenna nokare rasvaa ohukaispannulla ja valuta seosta pannulle. Paista lettuja miedolla lämmöllä ensin noin 5 minuuttia toiselta puolelta, käännä ja paista toiselta puolelta kauniin ruskeiksi. Koristele halutessasi tomusokerilla. Tarjoile esimerkiksi marjojen kera.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5