Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Balsamico-sienet

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Balsamico-maustetut sienet voi napostella sellaisenaan tai tarjota pääruoan lisukkeena.

Ainekset

400 g
herkkusieniä tai siitakesieniä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Kuivattua oreganoa
50 g
fetajuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Puhdista sienet. Jos käytät keskikokoisia herkkusieniä, puolita ne.

2 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
herkkusieniä tai siitakesieniä
2

Yhdistä valkosipuli, sienet, balsamiviinietikka, oliiviöljy ja oregano. Kaada leivinpaperoidulle uunipellille ja murustele päälle fetaa. Kypsennä noin 15 minuuttia 225 asteessa.

2 rkl
Balsamiviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Kuivattua oreganoa
50 g
fetajuustoa
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.10.2007
|
Muokattu: 6.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

118

492

10,3 g

3,0 g

1,0 g

0,3 g

1,8 g

4,5 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli