Avokado-rucolapasta

8.4.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Avokado-rucolapasta

Ainekset

4 annosta
1 300 g pastaa, esim. tagliatelle
2 50 g pinjansiemeniä
3 2 isoa avokadoa
4 0,5 sitruunan raastettu kuori
5 1 sitruunan mehu
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 4 rkl oliiviöljyä
9 veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia
10 1 dl parmesaaniraastetta
11 50 g rucolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 51 g 205 g
Proteiinia 14 g 58 g
Rasvaa 39 g 156 g
Kuitua 9 g 36 g
Energiaa kJ 2 573 10292
Energiaa kcal 615 2460

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele pienemmiksi. Nosta avokadot kulhoon ja mausta sitruunankuorella ja -mehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuullota kattilassa öljyssä valkosipulit. Sekoita joukkoon valutettu pasta, avokadot, parmesaaniraaste ja rucola. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Arto Vuohelainen
© SOK
Avainsanat: avokado pasta
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5