Avokado-fetarosolli

25.11.2015
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Avokadorosolli

Avokado ja fetajuusto antavat rosolliin uutta twistiä.

Ainekset

1 3 - 4 punajuurta (tuore tai säilyke)
2 2 porkkanaa
3 1 sipuli
4 1 hapan omena
5 2 avokadoa
6 200 g feta- tai salaattijuustoa
7 rucolaa
Kastike
1 1 prk (200 g) kermaviiliä
2 1 - 2 rkl säilykepunajuuren lientä
3 0,5 valkosipulinkynttä
4 0,5 tl suolaa
5 0,25 tl mustapippuria
6 0,25 tl sokeria
7 1 rkl tuoretta persiljaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 59 g
Proteiinia 45 g
Rasvaa 107 g
Kuitua 31 g
Energiaa kJ 5811
Energiaa kcal 1389

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä tuoreet punajuuret kypsiksi. Jäähdytä ja kuori. Leikkaa punajuuret kuutioiksi tai lohkoiksi. Kuori porkkanat ja paloittele. Keitä porkkanoita pari minuuttia, valuta ja jäähdytä. Kuori sipuli ja hienonna. Kuori omena ja leikkaa lohkoiksi tai kuutioiksi.

Halkaise avokado, ota kivi pois ja lusikoi hedelmäliha. Leikkaa kuutioiksi tai lohkoiksi. Kuutioi fetajuusto kuutioksi. Laita ainekset ryhmiksi salaattivadille tai sekoita keskenään. Koristele rucolalla.

Tee kastike. Sekoita kermaviiliin kaikki ainekset. Tarjoa kastike erikseen.

Teksti:
Kuvat: Sami Repo
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5