Auringonkeltainen kikhernetahna

19.4.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Auringonkeltainen kikhernetahna

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (290 g) kikherneitä
2 2 rkl sitruunamehua
3 1 valkosipulinkynsi
4 3 rkl oliiviöljyä
5 1 tl ruokosokeria
6 0,5 tl kurkumaa
7 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 56 g
Proteiinia 6 g 25 g
Rasvaa 12 g 46 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 773 3092
Energiaa kcal 185 739

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

1. Kaada kikherneet siivilään. Huuhtele ne kylmällä vedellä ja laita sauvasekoittimen kulhoon.

2. Purista sitruunasta 2 rkl mehua ja kaada se kikherneiden joukkoon.

3. Kuori valkosipuli ja leikkaa se veitsellä pieneksi silpuksi. Lisää valkosipuli, oliiviöljy, ruokosokeri, kurkuma ja suola kikherneiden joukkoon. Soseuta seos sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.

Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5