Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet

24.6.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet

Sinihomejuusto, saksanpähkinät ja persilja antavat uutta makua perinteisille lohifileille. Tämän ruoan voit valmistaa niin grillissä kuin uunissakin.

Ainekset

5 annosta
1 600 g lohifileetä
2 0,5 tl suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 1 rkl öljyä
Aura-pähkinätahna
1 1 prk (125 g) pehmeää sinihomejuustoa (Aura)
2 1 dl rouhittuja saksanpähkinöitä
3 2 rkl silputtua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 2 g
Proteiinia 29 g 146 g
Rasvaa 34 g 170 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 761 8804
Energiaa kcal 421 2104

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa lohi 4–6 annospalaksi. Tee jokaisen palan keskelle syvä viilto, joka ulottuu lähes nahkaan asti. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla. Voitele lohen nahkapuoli öljyllä, jotta kalat eivät tartu kiinni grilliin.Yhdistä juusto, pähkinärouhe ja persiljasilppu. Levitä seos lohipalojen viiltoihin.Nosta lohipalat grilliritilälle, täyte ylöspäin. Grillaa kypsiksi kannen alla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5