Artisokkapestoleipäset

25.5.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Artisokkapestoleipäset

Ainekset

8 annosta
1 1 vaalea leipä
Artisokkapesto
1 1 prk (390/240 g) artisokansydämiä
2 0,5 sitruunaa
3 4 rkl parmesaaniraastetta
4 3 rkl oliiviöljyä
5 nippu tuoretta basilikaa
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 110 g
Proteiinia 3 g 24 g
Rasvaa 7 g 58 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 554 4429
Energiaa kcal 132 1059

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Välipalat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta artisokista liemi. Raasta sitruunan kuori. Mittaa kulhoon peston kaikki ainekset ja soseuta sauvasekoittimella. Viipaloi leipä ja paahda viipaleet nopeasti grillissä tai uunissa. Nostele levitettä lämpimille leiville ja koristele basilikalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pesto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5