Arki-illan kalaherkku

13.12.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arki-illan kalaherkku

Tämän helpompaa ei arkiruokailu voi olla! Herkullinen kalaruoka syntyy paneroituja pakastekalaleikkeitä käyttämällä.

Ainekset

4 annosta
1 4 kpl (2 rasiaa) paneroituja pakastekalaleikettä
2 8 isoa tai 16 ientä pakasteröstiperunaa
3 1 pussi pakasteparsakaalia
Kylmä katkarapukastike:
1 1 dl kermaviiliä
2 1 dl kevytmajoneesia
3 2 rkl hienonnettua tilliä
4 suolaa tarvittaessa
5 musta- tai valkopippuria
6 1 pussi (180 g) pakastekatkarapuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 90 g
Proteiinia 34 g 137 g
Rasvaa 42 g 167 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 2 528 10114
Energiaa kcal 604 2417

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna katkarapujen sulaa. Pilko niistä suurin osa ja jätä loput ruoan koristeluun. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Paista kalat ja röstiperunat pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä parsakaali. Nostele paistetuille kalaleikkeille katkarapuja ja tuo tarjolle lisäkkeiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kala katkarapu parsakaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5