Arki-illan jauhelihapizza

25.10.2006
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arki-illan jauhelihapizza

Ainekset

4 annosta
1 1 iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
2 300 g jauhelihaa
3 0,5 tl suolaa
4 0,25 tl mustapippurirouhetta
5 chilijauhetta
6 1 punasipuli
7 2 rkl tomaattisosetta
8 0,5 rasiaa kirsikkatomaatteja
9 3 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 43 g 172 g
Proteiinia 33 g 131 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 2 013 8051
Energiaa kcal 481 1924

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista jauheliha pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Kuori ja viipaloi sipuli.

Levitä tomaattisose pizzapohjalle. Täytä pizza paistetulla jauhelihalla, punasipuli- ja tomaattiviipaleilla. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 250 asteessa 10-12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha pitsa pizza
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5