Aprikoosi-rahkapannacotta

11.3.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aprikoosi-rahkapannacotta

Ainekset

4 annosta
1 1 prk aprikoosinpuolikkaita mehussa (420/235 g)
2 3 liivatelehteä
3 4 dl kuohukermaa
4 0,75 dl sokeria
5 250 g maitorahkaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 123 g
Proteiinia 2 g 9 g
Rasvaa 26 g 104 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 531 6125
Energiaa kcal 366 1464

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: maitorahkaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta ja soseuta aprikoosit. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Sekoita joukkoon sokeri ja kuivaksi puristetut liivatteet. Mausta seos vaniljasokerilla. Sekoita lopuksi joukkoon puolet aprikoosisoseesta ja rahka. Jaa seos annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään noin kahden tunnin ajan tai yön yli. Lusikoi pinnalle tarjolle loppu aprikoosisose.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: aprikoosi rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5