Aprikoosi-pekonitortut

23.11.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Aprikoosi-pekonitortut

Ainekset

10 kappaletta
1 500 g lehtitaikinalevyjä
2 1 prk (300 g) aprikoosimarmeladia
3 1 paketti (170 g) pekonia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 307 g
Proteiinia 5 g 49 g
Rasvaa 26 g 258 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 1 562 15620
Energiaa kcal 373 3733

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista pekonit pannulla rapeiksi. Jäähdytä talouspaperin päällä. Rouhi pekonit. Ota puolisulaneista taikinalevyistä torttumuotilla aihioita tai leikkaa neliöitä ja viillä kulmat auki kohti neliön keskustaa. Lusikoi keskelle marmeladia ja lisää ripaus pekonia. Nosta joka toinen sakara täytteen päälle ja paina kiinni. Siirrä tortut leivinpaperoidulle pellille. Voitele munalla ja paista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5