Appelsiiniviinietikka

7.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiiniviinietikka

Ainekset

1 3,5 dl valkoviinietikkaa
2 1 kpl appelsiini
3 1 kpl kanelitanko
4 6 kpl neilikkaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 19 g
Proteiinia 1 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 645
Energiaa kcal 154

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet, Säilöntä
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese appelsiini huolellisesti ja leikkaa se viipaleiksi. Aseta viipaleet kannelliseen purkkiin ja kaada päälle viinietikka. Sulje purkki huolellisesti ja ravista kevyesti. Nosta purkki valoisaan ja lämpimään paikkaan muutamaksi viikoksi.

Siivilöi etikka ja kaada se kauniiseen puhtaaseen pulloon. Pane koristeeksi mukaan muutama appelsiininkuori ja mausteet. Säilytetään huoneenlämmössä pimeässä paikassa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: appelsiini
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5