Appelsiinisilli

14.11.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiinisilli

Ainekset

6 annosta
1 4 kevytsuolattua islanninsillifileetä
2 2 appelsiinia
3 pala purjon vihreää osaa
Marinadi:
1 2 dl vettä
2 1 dl sokeria
3 3 rkl valkoviinietikkaa
4 4 neilikkaa
5 1 kanelitanko
6 3 maustepippuria
7 1 laakerinlehti

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 123 g
Proteiinia 1 g 6 g
Rasvaa 1 g 6 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 412 2474
Energiaa kcal 98 591

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo sillifileet ja leikkaa ne annospaloiksi. Raasta yhden hyvin pestyn appelsiinin kuori ja purista hedelmästä mehu. Nosta ne kattilaan muiden marinadin ainesten kanssa. Keitä marinadia muutama minuutti. Siivilöi liemi ja anna marinadin jäähtyä. Leikkaa toinen appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi ja leikkaa puhdistettu purjo ohuiksi renkaiksi. Lado sillipalat tölkkiin kerroksittain appelsiinilohkojen ja purjorenkaiden kanssa. Kaada päälle täysin jäähtynyt marinadi. Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: appelsiini silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5