Appelsiinipossu

18.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiinipossu

Ainekset

6 annosta
1 1 kg porsaan ulkofileetä
2 1 tl suolaa
3 0,5 tl mustapippuria
4 1 tl rosmariinia
5 1 rkl sinappia
6 0,5 dl appelsiinimarmeladia
Kastike
1 3 dl lihan paistolientä ja lihalientä
2 1 - 2 rkl appelsiinimarmeladia
3 1 - 2 rkl soijakastiketta
4 0,5 - 1 dl kermaa
5 tummaa kastikesuurusta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 59 g
Proteiinia 34 g 201 g
Rasvaa 29 g 176 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 822 10934
Energiaa kcal 436 2613

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileen pinnalta kalvo. Sirottele pintaan suola, pippuri ja rosmariini. Sivele pintaan sinappia ja appelsiinimarmeladia. Siirrä liha uunivuokaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa kaksi tuntia, jolloin liha on murenevan kypsää. Käytä paistolämpömittaria, jos et halua lihasta ylikypsää. Liha on mehukkaan kypsää, kun sen sisälämpötila on 70 astetta. Huuhtele pannulta paistoliemi, siivilöi se ja mittaa kattilaan. Lisää muut aineet ja suurusta tarpeen mukaan. Tarjoa lisänä keitettyjä kasviksia ja perunoita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5