Appelsiiniposset

25.11.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiiniposset

Kermainen posse on helppo ja suussa sulava jälkiruoka. Sitrukset tuovat siihen raikkautta, ja suklaakoristelu viimeistelee jälkiruoan. Katso posseohje! Huomaa, että posseseos jaetaan heti tarjoiluastioihin ja sen annetaan jähmettyä kylmässä vähintään neljä tuntia ennen tarjoilua.

Ainekset

6 annosta
1 1 appelsiini
2 5 dl kuohukermaa
3 1 dl sokeria
4 0,5 dl sitruunamehua
Koristeeksi
1 appelsiiniviipaleita
2 suklaarouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 118 g
Proteiinia 2 g 11 g
Rasvaa 29 g 176 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 456 8737
Energiaa kcal 348 2088

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: appelsiiniviipaleita, suklaarouhetta

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Brunssi
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Keitä 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Nosta kattila pois levyltä, lisää 1/2 dl appelsiini- ja sitruunamehua sekä kuoriraaste. Jaa seos pieniin laseihin tai kahvikuppeihin. Anna jähmettyä kylmässä vähintään 4 tuntia. Koristele appelsiinilla ja suklaarouheella.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: appelsiini
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5