Appelsiiniohukaiset

2.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiiniohukaiset

Ainekset

Taikina
1 1,5 dl vehnäjauhoja
2 1 rkl sokeria
3 0,25 tl suolaa
4 3 dl maitoa
5 2 munaa
6 0,5 dl öljyä tai juoksevaa margariinia
Täyte
1 75 g margariinia
2 1 dl tomusokeria
3 1 appelsiinin raastettu kuori
4 0,5 appelsiinin mehu
5 (0,5 dl sitruunalikööriä)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 160 g
Proteiinia 33 g
Rasvaa 100 g
Kuitua 3 g
Energiaa kJ 6999
Energiaa kcal 1673

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kulhoon jauhot, sokeri ja suola. Lisää maito sekä munat hyvin sekoittaen. Lisää öljy tai juokseva margariini. Kuumenna pannu ja levitä ensimmäiseen pannuun hieman rasvaa. Paista ohukaiset molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta ne pinoon ja pidä ne lämpiminä.Valmista täyte. Vatkaa margariini pehmeäksi. Lisää tomusokeri ja appelsiinin kuori ja -mehu. Levitä hieman täytettä jokaiselle ohukaiselle ja taita ne neljään osaan. Kaada loppu täytteestä pannulle ja kuumenna niin, että rasva sulaa. Kääntele taitettuja lettuja seoksessa ja anna niiden lämmetä. Kaada kuumien lettujen päälle halutessasi hieman sitruslikööriä.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5