Appelsiinimarinoitu kaali-retiisisalaatti

24.6.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiinimarinoitu kaali-retiisisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 300 g varhaiskaalia
2 6 - 8 retiisiä
Marinadi
1 0,5 dl rypsiöljyä
2 2 rkl valkoista balsami- tai valkoviinietikkaa
3 yhden appelsiinin mehu
4 0,5 tl suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 24 g
Proteiinia 1 g 5 g
Rasvaa 12 g 46 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 556 2225
Energiaa kcal 133 532

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kaali ja suikaloi se mahdollisimman ohueksi. Pese retiisit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kaali ja retiisit kulhoon. Yhdistä marinadin ainekset ja sekoita ne kaalin ja retiisien joukkoon.

Anna maustua noin puolisen tuntia huoneenlämmössä tai muutama tunti peitettynä jääkaapissa. Tarjoa lämpimän ruoan lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5