Appelsiinijogurttivaahto

26.12.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiinijogurttivaahto

Ainekset

4 annosta
1 4 dl ruokajogurttia
2 3 appelsiinia
3 1 dl kuohukermaa
4 0,5 dl sokeria
5 1 limetin kuori

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 118 g
Proteiinia 4 g 18 g
Rasvaa 24 g 96 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 230 4920
Energiaa kcal 294 1176

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta jogurtista neste pois, vähintään 2 tuntia. Tee se esimerkiksi kaatamalla jogurtti suodatinpapereilla vuorattuun siivilään. Kuori ja paloittele appelsiinit. Vaahdota kerma. Vatkaa jogurtti kerman joukkoon, lisää sokeri ja appelsiininpalat. Pese ja raasta limetin kuori ja lisää vaahtoon. Tarjoile jälkiruokana tai välipalana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5