Appelsiini-sipulisalaatti

23.6.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiini-sipulisalaatti

Ainekset

1 3 - 4 appelsiinia
2 1 sipuli
3 15 - 20 mustaa oliivia
4 (tuoretta minttua)
Kastike:
1 1 rkl sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
2 2 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
3 suolaa
4 mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 55 g
Proteiinia 5 g
Rasvaa 41 g
Kuitua 16 g
Energiaa kJ 2578
Energiaa kcal 616

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori appelsiinit ja sipuli. Leikkaa appelsiinit viipaleiksi ja sipuli ohuiksi renkaiksi. Asettele appelsiinit, sipuli ja oliivit kerroksittain kulhoon. Jos käytät minttua, silppua se ja ripottele kerrosten väliin. Sekoita kastikkeen aineet ja valuta salaatille. Tarjoa alkuruokana tai liharuokien lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: appelsiini oliivi sipuli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5