Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiini-raejuustorahka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Appelsiinia
1 kpl
(250 g) kermarahkaa
1 kpl
(200 g) pehmeää raejuustoa
2 rkl
Ruokosokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele lohkot.

Sekoita kulhossa rahka, raejuusto ja sokeri. Sekoita joukkoon puolet appelsiinipaloista. Annostele rahka tarjoilukulhoihin ja koristele lopuilla appelsiinilohkoilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

77

324

0,3 g

16,3 g

16,3 g

2,5 g

0,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 prk (250 g) kermarahkaa,

1 prk (200 g) pehmeää raejuustoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli