Appelsiini-pistaasipähkinärahka

18.12.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiini-pistaasipähkinärahka

Pistaasia, appelsiinia ja hunajaa. Maitorahkasta ja vaniljajogurtista syntyy helposti herkullinen jälkiruoka. Kokoa appelsiini-pistaasipähkinärahkan ainekset suoraan tarjoilumaljoihin. Koristele pähkinöillä.

Ainekset

4 annosta
1 2 dl pistaasipähkinöitä
2 2 appelsiinia
3 0,5 dl hunajaa
4 1 rkl (hienonnettua minttua)
5 1 prk (250 g) maitorahkaa
6 1 prk (200 g) vaniljajogurttia
7 2 rkl sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 158 g
Proteiinia 14 g 55 g
Rasvaa 26 g 105 g
Kuitua 9 g 37 g
Energiaa kJ 1 906 7625
Energiaa kcal 456 1822

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja rouhi pähkinät. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Sekoita appelsiinit ja niistä valunut mehu, hunaja ja halutessasi minttu. Sekoita toisessa kulhossa rahka, jogurtti ja sokeri. Nostele tarjoilumaljoihin kerroksittain appelsiiniseosta, pähkinöitä ja rahka-jogurttiseosta.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5