Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiini-pastasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Pastaa, esim. gnocchi
2 kpl
Appelsiinia
3 dl
Vihreitä viinirypäleitä
125 g
Puolikovaa juustoa, esim. polar
1 kpl
Ruukku rucolaa
1 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Makeaa chilikastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Kuori ja leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Paloittele appelsiinilohkot ja puolita viinirypäleet. Kuutioi juusto.

Sekoita kulhossa rucolanlehdet, appelsiinit, viinirypäleet ja juustokuutiot. Sekoita oliiviöljy, chilikastike ja mausteet keskenään ja valuta salaatin päälle. Anna salaatin maustua hetki ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

200

836

4,0 g

0,5 g

34,8 g

16,5 g

3,3 g

3,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

125 g Puolikovaa juustoa, esim, polar,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli