Appelsiini-labneh

25.1.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Appelsiini-labneh

Libanonilainen labneh on jogurtista valuttamalla tehtyä "tuorejuustoa".

Ainekset

4 annosta
1 500 g turkkilaista jogurttia
2 0,25 tl suolaa
3 2 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
4 1 tl vaniljasokeria
Pinnalle
1 raastettua appelsiininkuorta
2 kardemummaa
3 2 - 3 veriappelsiinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 110 g
Proteiinia 5 g 19 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 954 3818
Energiaa kcal 228 912

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mausta jogurtti suolalla ja pane valumaan harsokankaalla tai talouspaperilla vuorattuun siivilään. Nosta siivilä kulhon päälle. Peitä kelmulla ja anna jogurtin valua 1 vrk. Kumoa jogurtti siivilästä, mausta hunajalla ja vaniljasokerilla. Lisää pinnalle vähän raastettua appelsiininkuorta ja kardemummaa. Tarjoa appelsiiniviipaleiden kanssa tai leikkaa appelsiinit paloiksi ja sekoita labnehiin.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5