Antipastosalaatti

11.10.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Antipastosalaatti

Isolle vadille sommiteltua antipastosalaattia syö jo silmillään. Salaatti pysyy pitkään raikkaana, kun tarjoat kastikkeen erikseen.

Ainekset

6 annosta
1 2 pussia (à 125 g) mozzarellaminipalloja
2 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
3 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
4 1 ruukku basilikaa
5 2 dl rucolaa
6 3 rkl kapriksia
Kastike
1 0,5 dl oliiviöljyä
2 3 rkl balsamiviinietikkaa
3 2 rkl sitruunan mehua
4 0,5 rouhittua mustapippuria
5 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 18 g
Proteiinia 9 g 52 g
Rasvaa 18 g 110 g
Kuitua 1 g 6 g
Energiaa kJ 895 5370
Energiaa kcal 214 1283

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (250 g) kirsikkatomaatteja

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Sokeriton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Valuta mozzarellat. Halkaise kirsikkatomaatit halutessasi. Suikaloi aurinkotomaatit. Irrota basilikan lehdet.
  • Sekoita salaattikastikkeen ainekset. Kaada kastike esimerkiksi juomalasiin. Pane lasi laakean salaattivadin keskelle.
  • Levitä rucola ja asettele tomaatit ja mozzarellapallot vadille. Ripottele kaprikset ja aurinkokuivatut tomaatit päälle. Lisää basilikanlehdet.
Teksti:
Kuvat: Pia Arnould
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5