Annan rusinakakku

27.12.2004
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Annan rusinakakku

Ainekset

10 annosta
1 200 g leivontamargariinia
2 3 dl sokeria
3 2 tl vaniljasokeria
4 2 munaa
5 2,25 dl vehnäjauhoja
6 2 tl leivinjauhetta
7 1,25 dl perunajauhoja
8 1 dl rusinoita
9 1 dl korintteja
10 1,5 dl maitoa taiappelsiini mehua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 463 g
Proteiinia 4 g 35 g
Rasvaa 18 g 176 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 1 501 15006
Energiaa kcal 359 3586

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Voitele ja jauhota kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.Vaahdota margariini ja sokerit. Lisää munat yksitellen edelleen vatkaten.Yhdistä molemmat jauhot, leivinjauhe, rusinat ja korintit. Kaada seosta kakkutaikinaan vuorotellen maidon tai mehun kanssa.Sekoita taikina sileäksi ja kaada vuokaan. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 40 minuuttia.Kokeile kakun kypsyyttä tikulla keskeltä. Kakku on kypsä, kun tikku jää kuivaksi. Kypsä kakku alkaa myös reunoilta irrota vuoastaan.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste
© SOK
Avainsanat: kahvikakku rusina
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5