Anjovistäytteiset kananmunat

28.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Anjovistäytteiset kananmunat

Ainekset

8 kappaletta
1 4 kovaksi keitettyä munaa
2 1 prk anjovista
3 1 rkl sinappia
4 1 rkl kermaa
5 2 rkl hienonnettua ruohosipulia tai tilliä
6 mustapippuria
Koristeeksi:
1 2 tl kaprista
2 2 rkl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 13 g
Proteiinia 7 g 58 g
Rasvaa 4 g 36 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 319 2550
Energiaa kcal 76 610

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä, jäähdytä ja kuori kananmunat. Halkaise munat pituussuunnassa. Irrota keltuaiset ja pane ne pieneen kulhoon.

Valuta anjoviksista neste. Pane anjovikset keltuaisten kulhoon ja hienonna ne yhdessä haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon sinappi, kerma ja mausteet.

Nostele tahnaa pikkulusikalla munanpuolikkaisiin. Aseta munanpuolikkaat tarjoiluastiaan esimerkiksi salaatinlehtien päälle. Sirottele pinnalle kaprista ja hienonnettua tilliä tai ruohosipulia. Tarjoa alkuruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: anjovis kananmuna muna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5