Anjovissilakat

28.1.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Anjovissilakat

Ainekset

5 annosta
1 600 g silakkafileitä (pakaste)
2 1 prk anjovisfileitä
3 0,5 dl tuoretta tilliä
4 maustepippuria
5 2 tl sinappia
Liemi:
1 1 prk (125 g) smetanaa
2 1 prk anjovislientä
3 0,5 tl suolaa
4 1 rkl tomaattisosetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 14 g
Proteiinia 25 g 124 g
Rasvaa 23 g 116 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 328 6640
Energiaa kcal 317 1587

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata silakat. Leikkaa silakkafileistä selkäevät saksilla. Nosta fileet leivinpaperille vieri viereen nahkapuoli alaspäin. Valuta ja paloittele anjovikset. Säästä liemi. Hienonna tilli. Sekoita täyte anjoviksesta, tillistä, pippurista ja sinapista. Nosta täyte fileille. Pyöritä fileet rulliksi ja nosta uunivuokaan vierekkäin. Sekoita smetanan joukkoon anjovisliemi, suola ja tomaattisose. Kaada kastike rullien päälle ja kypsennä ruokaa 200 asteessa 30 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: anjovis silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5