Anjovismunat

24.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Anjovismunat

Ainekset

4 annosta
1 4 keitettyä kananmunaa
2 1 pieni punasipuli
3 2 tl öljyä
4 5 anjovisfileetä
5 3 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
6 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 9 g 36 g
Rasvaa 8 g 34 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 486 1942
Energiaa kcal 116 464

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja halkaise munat. Lusikoi keltuaiset kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Paahda kevyesti pannulla, kunnes sipuli hieman pehmenee.Hienonna anjovikset ja nosta pannulle sipuleiden joukkoon. Kääntele hetken aikaa. Siirrä sipuliseos keltuaisten joukkoon ja lisää hienonnettu tilli ja ripaus pippuria. Kääntele täyte tasaiseksi ja lusikoi munien koloihin.Koristele tillillä. Tarjoile alkupalana tai brunssiruokana.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: anjovis kananmuna muna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5