Anjoviskala

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Anjoviskala

Ainekset

4 annosta
1 1 pieni purjo
2 2 porkkanaa
3 1 prk anjoviksia
4 1 rkl öljyä
5 1 dl vettä
6 0,5 kalaliemikuutiota
7 300 g pakasteseikuutioita
8 2 dl kevytruokakermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 34 g
Proteiinia 26 g 103 g
Rasvaa 13 g 53 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 075 4299
Energiaa kcal 257 1028

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo ja viipaloi purjo. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Poista liemi anjoviksista ja hienonna ne. Ruskista purjo ja anjovikset kevyesti rasvassa kasarissa, lisää loppuvaiheessa porkkanaviipaleet. Lisää vesi ja liemikuution puolikas, keitä kannen alla 5 minuuttia. Lisää kalakuutiot ja ruokakerma ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: anjovis kala porkkana seiti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5