Ananassalsa ja itse tehdyt nachot

25.11.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ananassalsa ja itse tehdyt nachot

Tuore ananas raikastaa salsan. Tarjoa sitä itse tehtyjen nachojen kanssa tai vaikkapa kanaleikkeen tai pihvin päällä.

Ainekset

6 annosta
1 0,5 ananasta
2 2 tomaattia
3 1 punasipuli
4 2 rkl säilykejalapenoviipaleita
5 1 limetin mehu
6 0,5 tl suolaa
7 0,5 tl mustapippuria
8 1 rkl oliiviöljyä
9 3 rkl tuoretta korianteria
Nachot
1 1 paketti tortillalettuja (8 kpl)
2 0,5 l rypsiöljyä
3 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 264 g
Proteiinia 6 g 36 g
Rasvaa 40 g 242 g
Kuitua 3 g 19 g
Energiaa kJ 2 348 14087
Energiaa kcal 561 3367

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ananas ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Pese tomaatit ja kuutioi. Jos haluat voit kuoria tomaatit. Tee ristiviilto tomaatin päähän, kasta kiehuvaan veteen hetkeksi ja siirrä kylmään veteen. Irrota kuori, leikkaa neljään osaan ja kaavi siemenet pois, leikkaa kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna jalapenot. Yhdistä kaikki ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää öljy ja hienonnettu korianteri. Laita kylmään maustumaan vähintään 30 minuutiksi.

Valmista nachot. Leikkaa letut kolmioiksi. Kuumenna öljy laakeassa paksupohjaisessa kattilassa. Paista palat hetken ajan öljyssä muutamassa erässä. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan ja ripottele pinnalle suolaa.

+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5