Ananas-marenkikakku (gluteeniton)

23.4.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ananas-marenkikakku (gluteeniton)

Ainekset

8 annosta
1 2 valmista marenkipohjaa (halkaisija 20 cm)
2 1 dl kermaa
3 0,5 prk rahkaa
4 2 rkl sokeria
5 puolikas tuoretta ananasta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 120 g
Proteiinia 2 g 18 g
Rasvaa 5 g 39 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 481 3848
Energiaa kcal 115 920

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Brunssi
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota kerma. Lisää rahka ja sokeri vatkaten kermavaahdon joukkoon. Kuori ananas isolla veitsellä työlaudalla. Kuutioi noin puolet ananaksesta. Ananaksen keskiosa on puumaisen kova, jota ei käytetä. Leikkaa koristelua varten viipaleita. Nosta ensimmäinen levy tarjoilulautaselle ja levitä päälle puolet kerma-rahkavaahdosta. Lisää ananaskuutiot vaahdon pinnalle. Nosta toinen levy päälle ja levitä loppu kerma-rahkavaahto pinnalle. Koristele ananasviipaleilla.Ruokalehti 0505

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5