Ananas-kaneliviinerit

25.4.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ananas-kaneliviinerit

Yksinkertaiset, mutta herkulliset viinerit syntyvät lehtitaikinasta, ananasviipaleista ja vaniljarahkasta. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.

Ainekset

8 kappaletta
1 4 lehtitaikinalevyä
2 1 prk ananasviipaleita omassa liemessä (560/340 g)
3 1 prk vaniljarahkaa (250g)
4 2 tl kanelisokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 99 g
Proteiinia 4 g 35 g
Rasvaa 8 g 63 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 585 4682
Energiaa kcal 140 1119

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta taikinalevyt sulamaan hyvissä ajoin. Valuta ananaksista liemi ja säilytä muuta käyttöä varten. Leikkaa taikinalevyt kahteen palaan ja nosta levyt leivinpaperoidulle uunipellille. Pistele keskeltä muutamalla haarukkapistolla, jotta ne eivät kohoa keskeltä ja kypsyvät helpommin. Jaa vaniljarahka levyjen keskelle. Nosta jokaisen levyn päälle yksi ananasrengas. Paista viinereitä 225-asteisen uunin keksitasolla noin 15 minuuttia. Ripottele lämpimien viinereiden päälle kanelisokeria.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5