Ananas-basilikarahka

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ananas-basilikarahka

Basilika sopii jälkiruokaankin. Ananas-basilikarahkassa on ananasmurskaa sekä tuoretta basilikaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.

Ainekset

4 annosta
1 2 prk (à 227 g/140 g) ananasmurskaa omassa mehussa
2 1 prk (2 dl ) kevytvispikermaa
3 1 prk (200 g) maitorahkaa
4 4 rkl sokeria
5 1 rkl vaniljasokeria
6 2 rkl hyvin hienoksi silputtua tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 94 g
Proteiinia 6 g 23 g
Rasvaa 14 g 55 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 019 4075
Energiaa kcal 244 974

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta ananasmurska lävikössä. Painele murskaa hieman kuivemmaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, sokerit, ananasmurska ja hienonnettu basilika keskenään kulhossa. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi jälkiruokamaljoihin, anna vetäytyä jääkaapissa hetki ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: ananas rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5